Névjegykártya

Névjegykártya

Névjegykártya készítés: Komplex szolgáltatások és kedvező árak

A névjegykártya nem csupán egy funkcionális eszköz, amely adatainkat hordozza, valamint információt közöl az általunk kívánt személyeknek, de sokkal többet árul el rólunk, mint magánemberről és szakemberről egyaránt. A jól megtervezett és igényesen kivitelezett névjegykártya igazi reklám, amely vonzza az ügyfeleket, bizalmat és érdeklődést vált ki másokból, azonban ehhez igényes munkára és egy kis kreativitásra van szükség.
Cégünk sok éves tapasztalattal a háta mögött komplex szolgáltatást nyújt a tökéletes névjegykártya kivitelezésével kapcsolatban, hogy Ön igazán sikeres lehessen:

  • Névjegykártya tervezés, amely során szaktanácsadással és kreatív ötletekkel állunk rendelkezésére, legyen szó klasszikus és elegáns vagy modern designos munkáról.
  • A névjegykártya kivitelezése az igényeknek megfelelően.
  • Papírtípusok és grafikai lehetőségek széles választéka az igényeknek és a tevékenységnek megfelelően.

Minőségi névjegykártyák tervezéséért és kivitelezéséért válassza komplex szolgáltatásainkat és tekintse meg weboldalunk további információit, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, mindenben készséggel állunk rendelkezésére!
Akár egy órán belül kézbe veheti sikere kulcsát!
Számos bevásárlóközpontban van üzletünk, ahol várjuk minden kedves megrendelőinket, akár hétvégén is!

Amíg Ön bevásárol, mi elkészítjük névjegykártyáját!

 

Néhány minta ötletnek Néhány papír a kínálatból

 

Néhány minta ötletnek
A minták megtekintéséhez, kérjük kattintson a kívánt képre.

 

Néhány papír a kínálatból
A névjegykártya megtekintéséhez, kérjük kattintson a kívánt képre. (A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a tényleges színektől!)