Diplomakötés

Diplomakötés

Menjen biztosra, válasszon minket!

 

A tökéletes diplomamunkáért

A diplomamunka megírásának folyamata minden felsőoktatásban résztvevő hallgató életében igen nehéz, sok munkát igénylő szakasz. Emiatt is különösen bosszantó és kellemetlen lehet, ha a dolgozat leadása például a kötésben keletkezett hiba miatt meghiúsul. Ha nem szeretne hasonlóképpen járni, válasszon profi kötészeti megoldásainkat.

Egyénileg kialakított, szakdolgozatra szabott szolgáltatásaink garantálják azt a megjelenést, melyet az Ön kitartó és alapos munkája megérdemel.

Alkalmazkodunk az Ön stílusához, igényei szerint aranyozott vagy ezüstözött betűkészletet is választhat, mellyel már a címlapon saját egyéniségét tükrözheti.

Szükség esetén válassza sürgősségi szolgáltatásainkat, melyek igénybevételével igen rövid idő alatt kézhez veheti a bekötött munkát. Ezzel időt spórolunk Önnek, amit az utolsó simítások megtételére használhat fel, a minél jobb végeredmény érdekében.

Egyes extra szolgáltatásaink, például a gerincaranyozás segítségével méginkább hatásos és komoly megjelenést adhat diplomamunkájának, mely csak előnyére válhat.

Menjen biztosra, válasszon minket!

A diplomakötés a 1116 Budapest, Sztregova utca 22-28. lévő üzletünkben történik.
Ha nagyon sürgősen kell köttetnie szakdolgozatát, akkor ezt az üzletünket keresse fel.
A bevásárlóközpontokban lévő üzleteinkben hosszabb határidővel (2-3 munkanap) tudjuk fölvenni diplomakötésre a megrendelést.


Diplomakötés

MOST!
szakdolgozat feltöltése